Temniška 28, 4202 Naklo, Slovenija 04 25 77 230
Narejeno v Sloveniji

Sušilci za čevlje

Naši sušilci za čevlje, izdelani v Sloveniji, ponujajo učinkovito zaščito za ohranjanje optimalne kakovosti vaše obutve. Pravilno vzdrževanje čevljev zagotavlja najboljšo zaščito, oporo in udobje za vaše noge med vsemi aktivnostmi.

Z rednim sušenjem in vzdrževanjem lahko podaljšate življenjsko dobo svoje obutve. Naši sušilci za čevlje so najboljši pripomoček za nevtralizacijo neprijetnih vonjav, ki se razvijejo zaradi bakterij in močnega potenja nog.

Nudijo najboljše razmerje med udobjem vsakega uporabnika in suho, toplo obutvijo, še posebej v zimskih dneh ali v vlažnih naravnih okoljih med športnimi aktivnostmi.

Omogočajo hitro sušenje notranjosti obutve s pihanjem segretega zraka do 40°C in temeljito prezračevanje materialov. S sodobnimi tehničnimi pristopi in časovnim termostatom je čas sušenja prilagodljiv po vaših željah.

Naši sušilci za čevlje so nepogrešljivi v domači garderobi, v planinskih kočah, delovnih okoljih, kmetijskih in gozdarskih panogah, v športnih centrih ter klubih različnih disciplin. Prav tako so izjemno uporabni v ekstremnih delovnih pogojih na prostem, vključno s cestnimi, železniškimi, gradbenimi in tehnično zahtevnimi vzdrževalnimi deli. Dobrodošli pa so tudi v vsakem gospodinjstvu.

Poleg tega so naši sušilci za čevlje nepogrešljivi pri sušenju rokavic, klobukov, kap in zaščitnih čelad.

Izberite svoj sušilec za čevlje

Sušilec potrebujem za vsaj
parov čevljev
Barva
Sušilec z omaro

Naročite svoj sušilec za čevlje

Če želite naročiti sušilec za čevlje ali imate dodatna vprašanja

nas pokličite

041 378 117

nam pišite

info@trampuz.si
Za pridobitev brezplačne ponudbe oddajte povpraševanje: Oddajte povpraševanje