Temniška 28, 4202 Naklo, Slovenija 04 25 77 230

Omare in stojala za sušenje oblek

Omara za sušenje oblek KSO 12

Omara za sušenje oblek »KSO 12« z dvodelnimi vrati iz masivne jeklene pločevine, ki je premazana s prašno oblogo odporno na udarce, je bila razvita posebej za delovno in drugo obleko, ki jo je težko posušiti.

Omaro za sušenje oblek lahko zaprete s pomočjo cilindrske ključavnice.

Na zgornji strani omare, ki je globoka 78 cm, je montirano vrtljivo držalo, kar olajša obešanje in snemanje oblek v in iz omare, hkrati pa pospešuje sušenje.

Obleka je med celotnim postopkom sušenja vedno v gibanju, saj se držalo stalno vrti. Z vpihovanjem toplega zraka v notranjost omare na celotni višini je zagotovljeno hitro, učinkovito in neagresivno sušenje obleke.

V omaro je vgrajena 24-urna stikalna ura, ki omogoča povsem avtomatsko sušenje, 6-urna stikalna ura pa omogoča direkten vklop. Stikalo za vklop/izklop s svetlečo diodo omogoča izklop brez spremembe programa.

Omara za sušenje oblek je standardno v sivi barvi, druge barve so na voljo po naročilu.

Opcija: na sliki je poleg omare na stransko steno montiran še sušilec za 10 parov čevljev, ki deluje samostojno in je tudi dobavljiv kot dodatno naročilo. Kombinacija omare in sušilca je idealna za kompletno sušenje delovne opreme.

 

Stojalo za sušenje oblek

Stojalo za sušenje oblek se sestoji iz posameznih segmentov za sušenje vrhnjega dela oblačila in hlač. Skupaj je lahko sestavljeno 5 kompletov. Ta sušilec je primeren predvsem takrat, ko so delovna oblačila mokra ali preznojena iz notranje strani, saj vroč zrak prihaja skozi cevi na notranjo stran oblačila.

Za pridobitev brezplačne ponudbe oddajte povpraševanje: Oddajte povpraševanje